Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Ton Van Dalen
Bestuursfunctie Multies
Secretaris
Functie(s)
Directeur Best of Four
Over / Bio
Ruim 180 tuinbouwbedrijven die het totale groenten- en fruitpakket van Nederlandse bodem kunnen leveren, vormen sinds 1 januari 2010 de coöperatieve telersvereniging Best of Four U.A. Best of Four is ontstaan uit de fusie tussen de coöperaties Brassica Group, Tradition, Unistar en WestVeg.

Door de bundeling van krachten behartigt Best of Four de belangen van de leden optimaal, zowel op het gebied van administratie, subsidieaanvragen als afzet. Aangezien Best of Four een door het Produktschap Tuinbouw erkende telersvereniging is, kunnen alle leden gebruik maken van de subsidieregeling in het kader van de GMO.

De visie van Best of Four behelst het tot stand brengen van transparante prijsvorming in de glasgroente-, vollegrondsgroente- en fruitsector. Dit kan mede worden bereikt door het inrichten van een vrije marktplaats op basis van digitale verkoopsystemen. Hierdoor zal de productiecapaciteit worden gereguleerd en de kwaliteit van het product verbeteren. Een vrije marktplaats levert maximale productbeschikbaarheid op voor alle kopers. Het kan sterke samenwerkingen in de keten stimuleren en een daarmee toenemende vraag naar klantspecifieke producten invullen. Leden en afnemers kunnen bedrijfsmatig reageren op reële marktimpulsen. Best of Four heeft input geleverd voor de ontwikkeling van een handelsplatform en ondersteunt Stichting Heldere Handel bij de verdere ontwikkeling hiervan.
Contact
Telefoonnummer werk
0180-820084
Email werk
ton@bestoffour.nl
© Moonbird