Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Poul Wiertsema
Functie(s)
Strategic Purchase Manager Intertaste
Over / Bio
Intertaste ontwikkelt en produceert sauzen en kruidenmengsels op basis van natuurlijke ingrediënten, voor een uitzonderlijke smaakbeleving. Met natuurlijke ingrediënten voegen wij uitzonderlijke smaak en functionaliteit aan etenswaren toe. Kortom smaak staat centraal binnen Intertaste, vandaar dat we ook zoveel nadruk leggen op productontwikkeling, procesbeheersing en kwaliteitszorg.

Doordat we werken voor gerenommeerde A-merken heeft Intertaste drie state-of-the-art fabrieken. De productielocatie in Puttershoek is gespecialiseerd in steriliseren, schonen, malen, walsen, breken, mengen en verpakken van kruiden en specerijen. In Nijkerk produceren we vloeibare smaakmakers - sauzen, dressings en marinades - in strikt gescheiden zones, om smaakcontaminatie uit te sluiten. Utrecht maakt met name droge soepen en maaltijdmixen, die de fabriek verlaten in consumentverpakking.

Na de H.A.S. en Nijenrode ben ik mijn foodcarrière in 1982 gestart bij Golden Wonder BV als export manager. Vanaf 1986 commercial manager in de import en verwerking van groente- en fruitproducten vanuit Oost Europa. In de periode 2001 tot 2006 participant in de management-buy-out van Mondi Foods NV, met productie bedrijven in België, Polen en Servië voor iqf fruit, puree en concentraten. Vanaf 2007 actief bij Intertaste BV en al ca. 20 jaar 'Multinational', omdat netwerken met vrienden effectief en gezellig is.
Contact
Telefoonnummer werk
078-6762344
Email werk
p.wiertsema@euroma.com
© Moonbird