Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Pius Floris
Functie(s)
Directeur PHC BV
Over / Bio
Pius is directeur van PHC Europe BV en houdt zich bezig met de verkoop, - direct en via distributeurs - van bodembiologische producten ter aanvulling en vervanging van bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Door de groeiende problematiek in de land en tuinbouw met ziekteresistentie en uitspoeling van kostbare mineralen is PHC in staat om gezonde alternatieven te bieden.

Met een klantenkring in grote delen van Europa en een stijgende vraag naar natuurlijke producten van de consument maakt PHC vanaf haar oprichting in Nederland in 1999, jaarlijks een turbulente groei door. PHC toont haar klanten dat met inzet van natuurlijke bodembacteriën en specifieke gunstige schimmels (Mycorrhizae) uitzonderlijke resultaten te behalen zijn tegen lagere kosten. Daarnaast werken de producten als sterke bodemverbeteraars. De gebruikers zien dit binnen afzienbare tijd en tonen hun tevredenheid door vaker en meer producten aan te schaffen.

De markten die worden bediend zijn: Golf, sportvelden, Tuin en Landschap, Tuinbouw, volle grond en glas, Akkerbouw en containerteelt van heesters en vaste planten. PHC BV heeft distributeurs in de volgende landen: Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije, Griekenland, Italië, Nederland, België en Duitsland.
Contact
Telefoonnummer werk
073-6562695
Email werk
pfloris@planthealthcare.com
© Moonbird