Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Pieter Gelderblom
Functie(s)
Directeur
Over / Bio
Rhenus is een onderdeel van de Rethmann Group. Het is een familiebedrijf en niet beurs genoteerd. Rethmann heeft drie diivisies:
Remondis - Afvalverwerking
Rhenus - Logisitiek
Saria - Bio Industrie

Het totaal aantal werknemers werkzaam in alle divisies is inmiddels uitgegroeid tot ca. 60.000. Rhenus is een van de grotere logistieke ondernemingen in Europa met het hoofdkantoor in Dortmund. In 2011 behaalde Rhenus een omzet van ca. 4 miljard euro met 20.000 werknemers, hiervan zijn er ca. 1.500 werkzaam in Nederland verdeeld over 21 vestigingen.

De activiteiten zijn:
- Expeditie: overzee zowel import als export evt. met behulp van eigen kantoren of via het agentennetwerk kunnen we het transport van huis tot huis aanbieden.
- Douaneafhandeling: zowel import als export.
- Projectverscheping: wegvervoer, deels met eigen middelen
- Luchtvracht: eigen op- en overslag op diverse locaties in Noordzeehavens, en langs de div. rivieren in het achterland tot aan Basel. In Rotterdam beschikken we over twee locaties, Waalhaven ca 75.000 m2 en sinds juni 2011 op de Maasvlakte ca. 200.000 m2,
- Binnenvaart: zowel container als droge bulk zoals ertsen, kunstmest, granen en rijst.

Via het zusterbedrijf, de rederij RMS in Duisburg, welke beschikt over een vloot van ca. 25 coasters, kunnen wij tevens bemiddelen in bevrachtingen vanaf de Baltische Zee tot aan de Middellandse Zee.
Contact
Telefoonnummer werk
010-4400462
Email werk
pieter.gelderblom@nl.rhenus.com
© Moonbird