Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Paul Van den Berg
Functie(s)
Marketing Manager Royal Barenbrug Group
Over / Bio
De Royal Barenbrug Group is een internationale familie-onderneming met kernactiviteiten plantenverdeling, zaadproductie en wereldwijde marketing van graszaden en zaden van voedergewassen. De omzet bedraagt 215 miljoen Euro, waarvan 80% in graszaden. Daarmee is Barenbrug een van de grootste graszaadondernemingen in de wereld. Het bedrijf heeft 18 vestigingen in zes continenten.

Met research en development in alle belangrijke klimaatgebieden heeft Barenbrug een unieke en toonaangevende positie in de graszaadbranche. Het product portfolio bestaat uit rassen en mengsels, voor twee deelmarkten: de agrarische markt, ter verbetering van grasland en ruwvoer en de recreatieve markt. Deze laatste omvat onder andere gazons, sportvelden, golfbanen, openbaar groen etc.

Paul van den Berg heeft zijn marketing & sales loopbaan opgebouwd in de internationale zaaizaad branche. Na de Hogere Landbouwschool in 1980, gestart bij Zaadunie BV te Enkhuizen, het huidige Syngenta. Als product manager actief betrokken bij productontwikkeling en marktintroducties in Europa en Noord Afrika. In 1988 overgestapt naar de graszaad branche, als directeur van Barenbrug Belgium SA in Gembloux (Be). Sinds 1994 werkzaam op het hoofdkantoor van Royal Barenbrug Group in Nederland. Na verschillende leidinggevende posities in Marketing & Sales, nu als Marketingmanager verantwoordelijk voor marketing & communicatie van Barenbrug Holland BV en Royal Barenbrug Group.
Contact
Telefoonnummer werk
024-3488100
Email werk
pvdberg@barenbrug.nl
© Moonbird