Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Eric Daniëls
Bestuursfunctie Multies
Penningmeester
Functie(s)
Eigenaar ED Organics
Over / Bio
ED Organics, opgericht in 2010, is een internationale handelsmaatschappij in agrarische grondstoffen van biologische oorsprong, bestemd voor de humane consumptie, mengvoeder en productie van plantaardige oliën. ED Organics is actief in West-Europa, Zuid- en Noord-Amerika, Oekraïne, Rusland, China en India. Naast deze handelsactiviteiten zorgt ED Organics voor de volledige logistieke afwikkeling. ED Organics is gevestigd in Dronten en heeft een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn de uitgangspunten voor de bedrijfsvoering van ED Organics. Met de jarenlange ervaring van de directeur Eric Daniels in de biologische markt, gebruik makend van een uitgekiend kwaliteitssysteem en met breed internationaal netwerk, is ED Organics uw betrouwbare partner in de internationale handel in biologische producten.

Missie ED Organics, de naam van het bedrijf en het logo vertellen het hele verhaal.
ED staat voor eerlijk en duurzaam. Organics staat voor biologisch geteelde producten. Onze missie is om eerlijke handel in biologische producten te bedrijven, om een van de belangrijkste handelshuizen in biologische granen en groenten te worden in West-Europa.
ED staat voor Eric Daniels, al 32 jaar werkzaam in de agri-business en de laatste 8 jaar actief in de handel in biologische granen en groenten. De kleuren in ons logo ondersteunen onze missie, groen voor duurzaam, biologisch en MvO (Maatschappelijk verantwoord Ondernemen), blauw voor eerlijk, verstandig, hardwerkend en een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid.
Contact
Telefoonnummer werk
0321-317881
Email werk
eric@edorganics.nl
© Moonbird