Profile Status
ACTIVE
Profiel info
Naam
Aldert Barnhoorn
Functie(s)
Directeur
Over / Bio
Van Egmond Potgrond BV is sinds jaar en dag een betrouwbaar adres voor de levering van vele soorten potgrond en aanverwante producten voor de binnen en buitenlandse markten. Na vele jaren groei was de locatie in Oegstgeest te klein geworden. Uitbreiding was geen optie en dus moest er uitgekeken worden naar een nieuwe locatie waar ons bedrijf verder uitgebouwd kon worden. In 1997 zijn we neergestreken in het havengebied van Amsterdam. Hier vonden we de perfecte locatie met een eigen loswal waar grote zeeschepen gelost konden worden. Vanaf dat moment konden we onze grondstoffen importeren en ontvangen op onze nieuwe, moderne terminal. In 2007 begon de import vanaf onze eigen veenvelden in Estland. Door het verkrijgen van eigen veenvelden in Estland hebben we een belangrijke stap gezet in het continueren van een constante stroom van hoogwaardig veen naar onze afnemers in Binnen en buitenland.

Potgrond vormt de basis van de groei en ontwikkeling van vele soorten gewassen. De kwaliteit van de potgrond is van doorslaggevend belang voor een gezonde wortelontwikkeling en plantengroei. Uiteraard is niet ieder potgrondmengsel voor elke teelt geschikt. Bij het samenstellen van een potgrondmengsel wordt gekeken naar de wensen van de klant en de eisen die een teelt aan de potgrond stelt. Uiteraard wordt het uiteindelijke product bepaald in samenspraak met de kweker/afnemer.

In onze terminal hebben we de beschikking over verschillende menglijnen zodat alle potgrondmengsels in eigen huis kunnen worden geproduceerd, verpakt en daarna vervoerd naar de kweker of naar tuincentrum. Verder beschikken we over een laadbrug waar op effectieve en snelle wijze containers kunnen worden geladen voor de buitenlandse markten. Zodoende kunnen we ten alle tijde te tegemoetkomen aan de wensen van onze afnemers!

Van Egmond Potgrond kan de verschillende soorten potgrond,substraten, bodembedekkers,bodemverbeteraars en meststoffen in verschillende volumes leveren.
In zakken van 5 tot en met 70 Liter, in big bags van 1,5 en 2 m3, in big bales van 3 t/m 6 m3 en als bulkproducten van 5 tot 100 m3.
Contact
Telefoonnummer werk
020-4110386
Email werk
info@egmondpotground.com
© Moonbird