De Multinationals

De Multinationals - we noemen onszelf 'De Multi's' - is een netwerkorganisatie van circa vijfentwintig sterk internationaal georiënteerde ondernemers en commercieel managers in de agro- en food sector.
Op regelmatige basis vinden bijeenkomsten plaats in de vorm van bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten ter verbreding van ieders kennis en ter uitwisseling van ervaringen en contacten.

Leden
Leden zijn vooral als ondernemer maar ook als commercieel manager internationaal actief in de agro- en food-industrie: onder meer in de pootaardappelsector, kunstmest specialties, plantenveredeling & zaaizaadindustrie, biologische landbouw, landbouwmachines, venture capital, informal investing, ijsproductie, vishandel en -productie, zuivelhandel, groente en fruitverwerking, gezondheidsvoeding, retail en logistiek.

Zakelijk én informeel / vriendschappelijk
De 'Mulinationals der Nederlanden' zijn opgericht in 1988 door een drietal enthousiaste startende ondernemers die met elkaar in het café hun exportervaringen uitwisselden. Na 24 jaar is het dit initiatief uitgegroeid tot een hecht en levendig netwerk, waarbij de zakelijke onderwerpen in een vriendschappelijke en informele setting aan de orde komen.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten zijn doorgaans gepland om 16.30 uur, startend met een inleiding op een bedrijfslocatie, gevolgd door discussie, eventuele rondleiding, een borrel en aansluitend diner.

Geïnteresseerd?
De Multi's staan open voor potentiële nieuwe leden die graag gedurende enkele bijeenkomsten willen kennismaken met deze netwerkorganisatie.

© Moonbird